Om de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied te realiseren, werken wij met ambassadeurs: mensen die het gebied en de inwoners goed kennen. Samen met u willen wij ons inzetten om minimaal 50 procent van de adressen in het buitengebied te laten tekenen voor een glasvezelabonnement. Dat percentage is namelijk nodig om de aanleg van snel internet rendabel te maken. Dit proces heet vraagbundeling en daar gaat TwenteGlas zich samen met ambassadeurs vanaf de tweede helft van 2016 inzetten. Het doel: de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van Haaksbergen, Hengelo, Enschede en Losser in 2017.

Word ambassadeur
Vindt u het ook belangrijk dat er glasvezel wordt aangelegd in het buitengebied van uw gemeente en wilt u daar uw steentje aan bijdragen? Word dan als ambassadeur van TwenteGlas. Als ambassadeur bent u het aanspreekpunt in uw straat, buurt of gemeenschap en informeert en overtuigt u de mensen in uw netwerk van nut en noodzaak van een glasvezelnetwerk in uw omgeving. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op ondersteuning van TwenteGlas. Zo organiseren wij ambassadeursavonden waarin de rol nader wordt toegelicht.

Wilt u zich samen met ons inzetten voor snel internet? Meldt u zich dan aan via info@twenteglas.nl en vermeld hierbij uw naam, e-mailadres en woonplaats/buurtschap. Samen maken we ons sterk voor glasvezel in het buitengebied!

TwenteGlas