Supersnel internet in het buitengebied? Het is in aantocht! TwenteGlas zet zich samen met Glasvezel Buitenaf in om het glasvezelnetwerk aan te leggen in Haaksbergen, Hengelo, Enschede en Losser. Dat kan als 50 procent van de adressen in het gebied ‘ja’ zegt tegen glasvezel en een abonnement afsluit.

Glasvezel Buitenaf heeft in alle gemeenten al goed bezochte informatieavonden gehouden. Mogelijk hebt u een van die avonden bijgewoond en hebt u nog vragen of misschien is dit uw eerste kennismaking met het initiatief om glasvezel aan te leggen in uw omgeving en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn.

Daarom organiseert TwenteGlas inloop- en informatieavonden per buurten, wijken en dorpen. Onze ambassadeurs beantwoorden uw vragen en informeren u over de mogelijkheden en de kosten. Bovendien zijn dan ook de aanbieders van glasvezelabonnementen aanwezig. Zo kunt u direct kiezen uit het abonnement dat het best aansluit bij uw wensen en u ter plekke inschrijven voor een glasvezelabonnement.

Wij staan u graag te woord tijdens de inloop- en informatieavonden. Samen maken we het buitengebied van Zuidoost Twente klaar voor de toekomst. Klik hieronder op de link naar uw gemeente, daar vindt u alle informatie over de inloop- en informatieavonden bij u in de buurt.

Haaksbergen
Hengelo
Losser
Enschede

TwenteGlas