Op 18 mei 2016 is onderstaande informatie verzonden naar belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Wilt u ook op de hoogte blijven van de aanleg van glasvezel in uw omgeving? Schrijf u dan ook in voor de nieuwsbrief van TwenteGlas.

Waarom glasvezel? Profiteer binnenkort van de voordelen van snel internet in uw omgeving!

Last van een trage of zelfs een vastlopende internetverbinding? TwenteGlas heeft goed nieuws: binnenkort kunt u profiteren van de voordelen van glasvezel. Om een glasvezelnetwerk in het buitengebied van Haaksbergen, Hengelo, Enschede en Losser te kunnen aanleggen moet 50 procent van de bewoners een glasvezelabonnement afnemen. Dat proces heet vraagbundeling en daar begint TwenteGlas in de tweede helft van dit jaar mee. Ons streven is dat het glasvezelnetwerk in uw omgeving in 2017 kan worden gerealiseerd.

Informatieavonden
Dat doen wij uiteraard niet zonder u eerst goed te informeren. TwenteGlas kiest ervoor om dat persoonlijk te doen. Daarom worden er na de zomerperiode informatieavonden gehouden bij u in de omgeving. Op die avond zijn er ook aanbieders aanwezig die u informeren over hun diensten. De uitnodiging hiervoor valt vanzelf bij u op de deurmat, daar hoeft u niets voor te doen. De datums worden binnenkort ook gepubliceerd op onze website, op Facebook en via Twitter. Volg ons daarom voor het meest actuele nieuw.

Word ambassadeur
Vindt u het ook belangrijk dat er glasvezel wordt aangelegd in het buitengebied van uw gemeente en wilt u daar uw steentje aan bijdragen? Word dan ambassadeur van TwenteGlas en help ons doel te verwezenlijken: glasvezel in uw omgeving! Meer informatie vindt u op onze website. Aanmelden kan nu al via info@twenteglas.nl. Samen maken we ons sterk voor snel internet!

Voordelen glasvezel
Wilt u nu al weten wat de voordelen van glasvezel zijn? Bekijkt u dan onze animatie. Dit maakt nog eens duidelijk waarom de vraag naar glasvezel in het buitengebied groot is. Zeker nu er steeds meer diensten worden aangeboden via het internet. Denk aan thuiswerken, zorg op afstand en digitaal onderwijs. Voor de economische en sociale ontwikkeling in het buitengebied is het dus belangrijk dat er glasvezel wordt aangelegd. TwenteGlas maakt zich daar sterk voor. U toch ook?