De voordelen van glasvezel op een rij

Supersnel internet en constante kwaliteit!

Met een aansluiting op het glasvezelnetwerk hebt u een razendsnelle internetverbinding. Bovendien is uw verbinding stabiel, ook wanneer er meerdere apparaten in uw woning of uw bedrijf gebruik maken van het internet en zelfs in de spitsuren. Dankzij glasvezel kunt u internetten waar en wanneer u maar wilt. Nu en in de toekomst.

Up- en downloaden in dezelfde snelheid

Een film downloaden, huiswerk uploaden of grote zakelijke bestanden versturen via de mail? Met glasvezel is het mogelijk. Dankzij de supersnelle internetverbinding gaat uploaden net zo snel als downloaden. Dat komt het economisch en sociaal klimaat in het buitengebied van Haaksbergen, Hengelo, Enschede en Losser ten goede.

Optimaal wonen, werken en studeren

Automatisering in huis wordt steeds belangrijker. We surfen wat af op het internet. We zoeken er informatie, bekijken er films en series en boeken er onze vakanties. Maar we doen nog zo veel meer via het internet. Denk aan thuiswerken, zorg op afstand, beveiliging en huiswerk. Bovendien maken steeds meer huishoudelijke apparaten gebruik van het internet. Dat is allemaal in uw voordeel. Tenminste, als u een snelle en constante internetverbinding hebt. Optimaal wonen, werken en studeren: glasvezel maakt het mogelijk.

Zorg op afstand

Dankzij zorg op afstand kunnen ouderen langer thuis blijven wonen. Zorg- en thuiszorgorganisaties werken daarom steeds meer digitaal. Dit bevordert de veiligheid, het sociale contact en de zelfredzaamheid. Een snelle internetverbinding van een constante kwaliteit draagt bij aan de verbetering van deze manier van zorg. Niet alleen voor de zorgbehoevende, maar ook voor de zorgverlener. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toegang tot relevante cliëntinformatie en zorgprotocollen
  • Mobiel cameratoezicht
  • Doorgeven van instructies

Agrariërs

Dat agrariers behoefte hebben aan een snelle en veilige internetverbinding spreekt voor zich. Informatie moet digitaal worden aangeleverd bij de overheid en ook het aansturen en monitoren van melkrobots, voerrobots en mestschuifrobots gaat via het internet. Glasvezel zorgt voor een betrouwbare verbinding. Niet alleen voor deze zaken, maar ook voor:

  • Updaten van management- en robotprogramma’s
  • Contact leggen en onderhouden met leveranciers en afnemers
  • Inkopen van grondstoffen en voer

Bedrijven

Contact onderhouden met klanten en leveranciers. Bestellingen plaatsen en misschien wel leveren via uw webshop. Mailen, uw website en social media bijhouden en uw belastingaangifte verzorgen. De werkzaamheden waarbij ondernemers gebruik maken van en zelfs zijn aangewezen op het internet zijn legio. Een haperende internetverbinding is dan ook funest voor de bedrijfsvoering. Een glasvezelaansluiting is daarom de uitkomst voor bedrijven die zijn gevestigd in het buitengebied.

Animatie

Nog niet overtuigd van de voordelen van een snelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding via glasvezel? Bekijkt u dan onderstaande video.