X

Werkgroepen

TwenteGlas is opgericht door bewonerswerkgroepen uit vier gemeenten.
Werkgroep glasvezel Haaksbergen
Van links naar rechts: Remi Slotman, Wim Pruijsers, Johan Hartgerink, Herman Asbroek, Ruud Michorius, Herman Wichers Schreur, Joost Wielens & Branco Scharenberg.
Niet op de foto: Leon Klaczynski.

Werkgroep Haaksbergen

Haaksbergen
Werkgroep Haaksbergen houdt zich bezig met de aanleg van glasvezel in de gebieden: Buurse, Haaksbergen buitengebied en St. Isidorushoeve buitengebied.

E-mail: haaksbergen@twenteglas.nl

Werkgroep Hengelo

Hengelo, Beckum/Oele
werkgroep-hengelo-web
Van links naar rechts: Annie Mulder, Harrie Jannink, Gerard Lansink Rotgerink, Janneke Leferink, Rob van der Keur, Marlies Nijhof.
Niet op de foto: Paul ter Bekke en Hans Oude Avenhuis.
werkgroep-enschede-web
Van links naar rechts: Arjan Stokkers, Erik Voogd, Gerrit Meutstege, Remco Waanders, Jan Bult, Willem Meijeringh, Herman Luunk, Hans Regterschot, Frits Lagendijk en Henk Abbink.
Niet op de foto: Laurens Kromhof, Aart Berghorst, Gaby Stokkers en Jordy Boers.

Werkgroep Enschede

Enschede
De Werkgroep Enschede Breedband Buitengebied wil er graag aan bijdragen dat in het hele buitengebied van Enschede aansluiting op glasvezel mogelijk wordt. In de dorpskernen Boekelo en Lonneker is al glasvezel aangelegd en ook een deel van het buitengebied rondom Lonneker is al voorzien van glasvezel.
De werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de buurtkringen, dorpsraden, ondernemersverenigingen, landbouwvertegenwoordigers en vertegenwoordiging vanuit de stichting STAWEL.

E-mail: enschede@twenteglas.nl

Werkgroep Losser

Losser
Werkgroep Losser houdt zich bezig met de aanleg van glasvezel in het gehele buitengebied van Losser. Dat is inclusief de kernen Beuningen, Glane. In de overige kernen ligt al glasvezel).

E-mail: losser@twenteglas.nl

werkgroep-losser-web
Van links naar rechts: Maik Koopman, Martin Oldenhof, Boudewijn van Vilsteren, Herman Nagel, Theo Geerlings, John Meijerink, Con de Man, Frans Bosch, Frank Beernink.